Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al romesco: en una placa al forn a 160 ºC, escaliveu els tomàquets i els alls. Traieu les llavors de les nyores i deixeu-les en aigua calenta per hidratar-les. Escorreu-les i, amb l’ajut d’un ganivet, traieu-ne la carn. 
  2. Peleu els tomàquets madurs, talleu els alls per la meitat i feu pressió per treure la polpa d’all escalivat. En una paella amb oli, salteu la carn de nyora i la fruita seca pelada. 
  3. En un recipient de túrmix, aboqueu tots els ingredients que heu preparat anteriorment i treballeu-los fins que quedi una pasta (no ha de quedar fina). Per acabar el romesco afegiu-hi la sal, el vinagre i l’oli, en aquest ordre. 
  4. Netegeu la part blanca de l’escarola amb aigua freda. Escorreu-la i guardeu-la ben seca. Escaldeu les faves amb aigua i sal i refredeu-les amb aigua i gel. Escorreu-les i reserveu-les. 
  5. Confiteu el bacallà amb oli a 80 ºC fins que les làmines se separin.
  6. Muntatge: col·loqueu una llàgrima de romesco al plat i, al costat, les faves. Al damunt, les poseu làmines de bacallà i, per acabar, l’escarola amanida a sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: