Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Assequeu el bacallà amb un drap de cuina, talleu-lo a rodanxes fines i poseu-lo al costat del pernil ibèric i el tomàquets (amb la part tallada cap amunt) en una safata de forn.
  2. Condimenteu-ho amb l'oli d'oliva i el pebre, i enforneu-ho a 180 ºC, 25 min, fins que el pernil quedi cruixent.
  3. Després, col·loqueu els espinacs i els espàrrecs en plats; a sobre, els tomàquets, el bacallà, el pernil i, finalment, els encenalls de parmesà.
  4. Per a l'amaniment: barregeu l'oli, el suc de llimona, l'alfàbrega i el sucre fins aconseguir una emulsió uniforme. Aboqueu-ho a l'amanida abans de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: