Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure les patates amb pell cobertes amb aigua i amb 30 g de sal, procurant que no quedin amuntegades. Tapeu-ho i deixeu-ho coure 20 min a foc mitjà, destapeu-ho i deixeu-ho evaporar a foc viu, fins que s’hagi evaporat tota l’aigua. 
  2. Deixeu refredar les patates fins que siguin tèbies i talleu-les per la meitat. Reserveu-les. Poseu a coure els lletons i, quan faci 2 min que bullen, escorreu-los i renteu-los. Elimineu-ne les teletes i reserveu-los. 
  3. Per a la vinagreta: barregeu l’oli amb la mostassa, el vinagre i una mica de mel. Deixeu-ho madurar. 
  4. Muntatge: escalfeu una paella i afegiu-hi l’oli, les patates i els lletons, feu-ho coure a foc mitjà fins que les patates s'enrosseixin, afegiu-hi una cullerada de vinagreta i retireu-ho del foc. 
  5. Col·loqueu un llit de patates i lletons i, per sobre i al costat, el mesclum. Ruixeu-ho amb la resta d’ingredients i empolseu-ho amb la part verda de la ceba tendra.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: