Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu, renteu i escorreu els enciams i l’escarola.
  2. Salteu els pedrers laminats juntament amb la barreja de bolets confitats i una mica d’oli d’oliva, i afegiu-hi al final el vinagre balsàmic a fi que redueixi.
  3. Diposeu els enciams al plat o la safata. Col·loqueu-hi al damunt el saltat de pedrers i de bolets i el pernil d’ànec tallat a làmines fines. Amaniu-ho amb una vinagreta feta amb el vinagre balsàmic, l’oli de tòfona, sal i pebre.
  4. Per acabar el plat, afegiu-hi tomàquets cirerols i un alquequengi.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: