Preparació
- Un dia abans bulliu els peus de porc amb ceba, claus, tomàquets i llorer. Un cop freds, els desosseu i amb film transparent feu-ne una botifarra. Guardeu-la al frigorífic 24 h.
- Abans de muntar el plat, talleu-la a rodanxes d’1 cm de gruix i arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat. Fregiu-les en una paella amb oli just abans de muntar el plat.
- Muntatge: distribuïu tres rodanxes de tomàquet equidistants en un plat. Farciu les làmines de meló amb un espàrrec tallat al llarg i mig maduixot. Emboliqueu les làmines de meló farcides fent un llaç i col·loqueu-les entre rodanxa i rodanxa de tomàquet. Sobre cada tall de tomàquet, poseu-hi un tall d’alvocat i, al damunt, les rodanxes de peu de porc. Al mig, poseu-hi un farcellet d’escarola amb trossets d'alvocat i maduixots. Amaniu-ho amb oli i vinagre, i afegiu-hi pinyons, fesolets i canonges.