Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Un dia abans bulliu els peus de porc amb ceba, claus, tomàquets i llorer. Un cop freds, els desosseu i amb film transparent feu-ne una botifarra. Guardeu-la al frigorífic 24 h.
  2. Abans de muntar el plat, talleu-la a rodanxes d’1 cm de gruix i arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat. Fregiu-les en una paella amb oli just abans de muntar el plat.
  3. Muntatge: distribuïu tres rodanxes de tomàquet equidistants en un plat. Farciu les làmines de meló amb un espàrrec tallat al llarg i mig maduixot. Emboliqueu les làmines de meló farcides fent un llaç i col·loqueu-les entre rodanxa i rodanxa de tomàquet. Sobre cada tall de tomàquet, poseu-hi un tall d’alvocat i, al damunt, les rodanxes de peu de porc. Al mig, poseu-hi un farcellet d’escarola amb trossets d'alvocat i maduixots. Amaniu-ho amb oli i vinagre, i afegiu-hi pinyons, fesolets i canonges.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: