Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el tofu en forma de bastonets.
  2. En un recipient, barregeu l’oli de sèsam, l’all ratllat, el xarop, la salsa de soja, el suc de llima i la pela ratllada. Afegiu-hi el tofu, barregeu-ho i deixeu-los marinar un mínim de 2 h.
  3. Escaldeu la meitat dels espinacs, escorreu-los i reserveu-los.
  4. Talleu els raves, els alls tendres i la ceba a rodanxes fines.
  5. Talleu l’alga nori a tires i fregiu-les en oli molt calent.
  6. En una paella, escalfeu un raig d’oli i salteu-hi el tofu; afegiu-hi els alls, la ceba i els espinacs escaldats.
  7. En un plat, poseu una mica de la resta d’espinacs frescos, el saltat de tofu, els raves i les tires d’alga fregida.
  8. En un morter, tritureu les llavors de sèsam amb dues cullerades de sal, fins a obtenir un gomasio gris. Escampeu-lo per sobre del plat i serviu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: