Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les cuixes d'ànec en una safata de forn amb oli, sal i pebre. A continuació, poseu-les al forn 30 min a foc mitjà. Afegiu-hi el licor, les taronges i les peres pelades senceres. Deixeu-ho confitar 15 min i afegiu-hi el suc de taronja. Abaixeu el foc per coure-ho 1 h més.
  2. A part, en una cassola, coeu les maduixes i els albercocs amb una mica de vi dolç fins que redueixi a la meitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: