Preparació
- Per al sofregit i la cocció de l’arròs: en una cassola, salteu la cuixa d’ànec fins a daurar-la. Afegiu-hi la ceba i daureu-la a foc mitjà, incorporeu-hi l’all i ofegueu-lo, i després el tomàquet, deixant que s’evapori tota l’aigua.
- Afegiu-hi l’arròs, ofegueu-lo i mulleu-lo amb el brou calent, just per cobrir-lo. Remeneu-ho de tant en tant i afegiu-hi brou quan ho necessiti.
- Afegiu-hi els pèsols a mitja cocció de l’arròs i amaniu-ho. Deixeu-ho cremós i lleugerament grenyal (al dente).
- Muntatge: quan comenci a coure l’arròs, coeu el pit d’ànec en una paella a foc lent pel costat de la pell. Deixeu que es fongui el greix i que la pell quedi molt daurada i cruixent.
- Acabeu la cocció pel costat de la carn, deixant el pit sagnant. Salpebreu-lo i talleu-lo just al moment de servir l’arròs.