Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sofregit i la cocció de l’arròs: en una cassola, salteu la cuixa d’ànec fins a daurar-la. Afegiu-hi la ceba i daureu-la a foc mitjà, incorporeu-hi l’all i ofegueu-lo, i després el tomàquet, deixant que s’evapori tota l’aigua. 
  2. Afegiu-hi l’arròs, ofegueu-lo i mulleu-lo amb el brou calent, just per cobrir-lo. Remeneu-ho de tant en tant i afegiu-hi brou quan ho necessiti. 
  3. Afegiu-hi els pèsols a mitja cocció de l’arròs i amaniu-ho. Deixeu-ho cremós i lleugerament grenyal (al dente). 
  4. Muntatge: quan comenci a coure l’arròs, coeu el pit d’ànec en una paella a foc lent pel costat de la pell. Deixeu que es fongui el greix i que la pell quedi molt daurada i cruixent. 
  5. Acabeu la cocció pel costat de la carn, deixant el pit sagnant. Salpebreu-lo i talleu-lo just al moment de servir l’arròs.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: