Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu l’ànec (també conegut amb el nom de canetó). Poseu l’all a l’interior amb mantega, brideu-lo i salpebreu-lo. Rostiu-lo durant 45 min a uns 190 ºC i reserveu-lo.
  2. Coeu l’arròs amb aigua i escorreu-lo. Tot seguit, salteu l’arròs amb l’escalunya i el gingebre.
  3. Fora del foc, afegiu-hi la ruca. Talleu l’ànec recuperant tots els sucs per fer una mica de salsa. Presenteu el plat amb l’arròs.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: