Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre al foc en un cassó, fins que agafi un color de caramel suau. Afegiu-hi el vinagre i deixeu-ho bullir un moment. Afegiu-hi el brou i deixeu que bulli fins que agafi textura de salsa. 
  2. Per a les peres: peleu les peres. Traieu-ne el cor i talleu-les de dalt a baix amb un gruix de 0,5 cm, aproximadament. Poseu un cassó al foc amb el moscatell i el sucre. Feu que bulli fins arribar a 105 ºC. 
  3. Muntatge: feu els pit d’ànec a la planxa en una cocció similar a la que faríeu amb un filet de vedella. Marqueu els talls de pera a la mateixa planxa. Damunt de l’ànec poseu la reducció del brou, i, a sobre de cada tall de pera, un fil de la reducció de moscatell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: