Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: tritureu tots els ingredients fins que n’obtingueu una crema fina.
  2. Per al cebiche: marineu 30 min el peix i el marisc en el suc de llima, l’oli, la sal i el pebre. Afegiu-hi el tomàquet, la ceba i el coriandre picat.
  3. Muntatge: en una copeta de còctel disposeu una mica de crema en el fons. Acabeu-la d’omplir amb el cebiche i acompanyeu-ho amb el caviar i les torradetes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: