Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous.
  2. Arrebosseu les porcions de formatge; primer per ou batut i després per pa ratllat.
  3. Congeleu les porcions arrebossades un mínim de 4 hores.
  4. Fregiu les porcions directament congelades en oli ben calent.
  5. Disposeu les porcions fregides en paper absorbent per treure’n l’excés d’oli.
  6. Emplateu les porcions de brie amb una mica de melmelada de mango i decoreu-ho amb uns brots de remolatxa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: