Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l’arròs amb aigua i sal, escorreu-lo i deixeu-lo refredar.
  2. Talleu el pecorino fresc a dauets i reserveu-los.
  3. Per al farcit: poseu els bolets secs en remull amb aigua tèbia perquè s’hidratin.
  4. Peleu la ceba i talleu-la. Talleu la sàlvia i la branca d’api. Escalfeu quatre cullerades d’oli d’oliva i fregiu-hi la ceba, la sàlvia i l’api. Incorporeu-hi la carn picada i els bolets i sofregiu-ho 5 min.
  5. Dissoleu el tomàquet concentrat amb una mica d’aigua i afegiu-lo a la paella.
  6. Salpebreu-ho. Incorporeu-hi un got d’aigua tèbia i coeu-ho tot a foc baix, 20 min. A mitja cocció, afegiu-hi els pèsols i, si cal, més aigua calenta. La salsa ha de quedar densa i concentrada. Quan estigui a punt, apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
  7. Bateu dos ous amb el safrà i el formatge ratllat. Afegiu-hi l’arròs fred i remeneu- ho bé. Amb l’ajuda de dues culleres, formeu les boles d’arròs. A l’interior de les boles, poseu-hi la carn, la salsa i una mica de pecorino fresc. Tanqueu les boles i doneu-los forma una mica allargada.
  8. Poseu força oli de cacauet en una paella i escalfeu-lo.
  9. Arrebosseu les boles de carn: primer amb la farina, després amb dos ous batuts i, finalment, amb el pa ratllat. Fregiu-les de seguida amb l’oli calent, fins que quedin daurades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: