Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l’arròs amb un litre d’aigua i sal, 25 min, fins que quedi ben sec. Abaixeu el foc i incorporeu-hi el safrà diluït amb una mica d’aigua. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi el parmesà ratllat i la mantega. Remeneu-ho.
  2. Unteu una safata amb oli d’oliva i poseu-hi l’arròs, ben estès, perquè es refredi fàcilment. Cobriu-ho amb un film i deixeu-lo refredar 2 h.
  3. Per al farcit: talleu el 'caciocavallo' a cubs molt petits. Piqueu el pernil cuit.
  4. Renteu els espinacs i coeu-los en un cassó amb aigua i sal; escorreu-los molt bé i deixeu-los refredar. Quan estiguin freds, piqueu-los i barregeu-los amb el pernil i el formatge.
  5. Per a l’arrebossat: barregeu l’aigua i la farina en un bol, procurant que no quedin grumolls, fins que us quedi una pasta homogènia.
  6. Per a cada arancini, agafeu uns 180 g d’arròs cuit i poseu-vos-els al palmell.
  7. Afegiu-hi la barreja d’espinacs, pernil i formatge al centre i tanqueu-ho formant una bola. Passeu les boles per la barreja d’aigua i farina i arrebosseu-les amb el pa ratllat. Fregiu-les en una paella amb oli de gira-sol abundant, fins que quedin daurades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: