Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dessaleu les arengades unes 6 h en llet. Escaldeu el tomàquet madur, peleu-lo i traieu-li les llavors. Tritureu-lo i amaniu-lo amb oli i sal. Reserveu-lo.
  2. Retireu les arengades de la llet, netegeu-les traient-ne bé les espines i talleu-les en quatre filets en rectangles.
  3. En un motlle cilíndric menut, col·loqueu cada filet d’arengada envoltant el motlle per dins. Farciu la base del motlle amb formatge mascarpone i acabeu-ho amb làmines de raïm moscatell pelat.
  4. Muntatge: desemmotlleu-los i serviu-los sobre un llit de brots, col i tomàquet triturat, i acabeu-ho amb una mica de cerfull per sobre de les arengades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: