Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Spoonik participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1.  Per a la massa: poseu la meitat de la farina i la sal en un espai prou ampli per treballar la massa, barregeu-ho una mica i espereu 5 min perquè s'hidrati. Pasteu-ho i aneu-hi incorporant la resta de l'aigua, a poc a poc. Vigileu que la massa no quedi molt aigualida. Sabreu que està al seu punt quan deixi d'enganxar-se a les mans. Rectifiqueu-ne el punt de sal. Coeu-les al carbó o a la planxa, i aneu-les girant fins que agafin color.
  2.  Per al farciment: poseu tota la carn submergida en aigua al foc. Aneu desgreixant el brou. Deixeu-la coure fins que la carn es pugui desfer fàcilment sola. 
  3. Deixeu-la temperar en el propi brou. Desfeu la carn i reserveu-la.
  4. Talleu la ceba i l'all a la brunesa i sofregiu-ho. Feu el mateix amb la pastanaga i l'api.
  5. Talleu els pebrots en bastons i afegiu-los al sofregit. Afegiu-hi el vi blanc i el brou de la cocció.
  6. Afegiu-hi el llorer, l'orenga, la paprika, la sal i el pebre. Un cop reduït, afegiu-hi tomàquet triturat. Un cop llest, afegiu-hi el coriandre i el julivert. 
  7. Deixeu-ho temperar i barregeu-ho amb la carn. Farciu la massa amb la carn. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: