Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: en una cassola amb oli, sofregiu ràpidament la ceba, pelada i tallada a quarts. Afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus grossos, i el pebre. Remeneu-ho, afegiu-hi els retalls de bacallà i sofregiu-ho 1 min. Mulleu-ho amb aigua fins a cobrir-ho. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i coeu-ho a foc molt suau, 30 min.
  2. Apagueu el foc i afegiu-hi la tripa i safrà. Tapeu-ho, deixeu-ho infusionar 5 min. Afegiu-hi els talls de bacallà. Deixeu-ho reposar 5 min, tapat.
  3. Per al sofregit: en una paella amb oli, sofregiu els alls sencers, pelats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho sofregir.
  4. Retireu els talls de bacallà, la ceba i les patates del brou. Recupereu la tripa i talleu-la a daus. Coleu el brou i manteniu-lo calent.
  5. Per a l’oli: tritureu l’all pelat amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-ho.
  6. Afegiu l’arròs al sofregit, remeneu-ho i mulleu-ho amb 1 l de brou. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi sal i safrà.
  7. Deixeu-ho coure 15 min: 5 min a foc viu, i afegiu-hi la tripa; 5 min a foc mitjà, i afegiu-hi les faves; 5 min a foc suau, i apagueu el foc. Tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho reposar 10 min.
  8. Mentre l’arròs reposa, poseu-hi el bacallà, la ceba i la patata per damunt. Es pot amanir amb l’oli d’all i pebre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: