Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Piqueu la ceba i l’all i ofegueu-los en una cassola.
2. Quan estigui daurat, afegiu-hi les carxofes netes i tallades i sofregiu-ho.
3. Afegiu-hi el bacallà i saltegeu-lo uns minuts.
4. Bolqueu l’arròs, els pèsols, el safrà i el brou calent. Barregeu-ho bé i dueu-ho a ebullició.
5. Introduïu-lo al forn a 200 ºC i coeu-lo fins que hagi absorbit el caldo.
6. Deixeu-ho reposar 5 min i serviu-ho. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: