Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: poseu les pastanagues, la ceba i els alls tallats a trossos en un cassó amb l’aigua i pebre de Sichuan. Deixeu-ho coure a foc fort 1 h.
  2. Tritureu el brou fins que no hi quedin grumolls.
  3. Per a l’arròs: coeu l’arròs en una paella amb el doble de brou triturat a foc lent, fins que estigui cuit. Afegiu-hi més brou, si cal, i sal al gust.
  4. Per als camagrocs: poseu una olla plena d’aigua amb les branques de farigola a foc alt. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 10 min més perquè s’infusioni bé la farigola.
  5. Retireu les branques i afegiu els camagrocs a l’aigua bullent uns segons, i retireu-los ràpidament, amb l’ajuda d’un colador o una aranya.
  6. Poseu l’arròs al plat amb l’ajuda d’un cèrcol, a sobre col·loqueu-hi uns quants camagrocs i serviu-ho amb una mica de sal en escates i un rajolí d’oli d’oliva.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: