Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els peus dels ceps a dauets. Peleu i piqueu les escalunyes. Netegeu els cors de la carxofa i talleu-los per la meitat.
  2. En una cassola, poseu l’oli de ceps, l’escalunya picada, les carxofes i els peus de cep. Sofregiu-ho durant un parell de minuts i, tot seguit, afegiu-hi l’arròs i salpebreu-ho. Afegiu-hi un cullerot de brou i aneu-ho remenant. Quan l’arròs s’hagi begut el brou, afegiu-hi un altre cullerot. Mulleu-ho fins que l’arròs estigui ben al dente.
  3. Talleu els caps dels ceps a làmines gruixudes i salteu-los amb un raig de l’oli de ceps. Afegiu-les al final per acabar l’arròs.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: