Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella poseu un raig d’oli d’oliva i coeu els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum.
  2. Afegiu-hi les cues de gamba i coeu-ho tot junt fins que les gambes estiguin cuites.
  3. Afegiu-hi els condiments aromàtics -el coco, el curri i l’all- i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  4. Coeu els vasets 1 minut al microones.
  5. Barregeu l’arròs amb la barreja d’espinacs.
  6. Serviu-ho i decoreu-ho amb una mica de pebre vermell dolç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: