Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu l’arròs 25 min amb aigua, escorreu-lo i assequeu-lo al forn unes 3 o 4 h a 80 ºC. A continuació fregiu-lo amb oli. Finalment, salteu-lo en una paella amb una mica de sucre i reserveu-lo. 
  2. Per al gelat de llet merengada (podeu comprar-lo bo i fet): infusioneu la llet amb les espècies i les peles de cítrics. Barregeu la resta d’ingredients (20 g de sucre, dextrosa i estabilitzant) i deixeu-los 12 h perquè madurin a la nevera. Tot seguit, passeu el gelat per la sorbetera. Per a la sopa de préssec: peleu els préssecs i tritureu-los amb una mica de sucre, si convé. 
  3. Muntatge: poseu l’arròs cruixent al fons del plat; a sobre, el gelat de llet merengada, i, finalment, aboqueu-hi la sopa de préssec.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: