Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, poseu la llet, el sucre, la sal, l’arròs i el canonet de vainilla obert. Feu-ho amb arròs bahia del delta de l'Ebre, de gra rodó i curt. 
  2. Coeu-ho a foc suau 20-25 min. Quan l’arròs estigui quasi cuit, retireu-lo del foc i afegiu-hi la xocolata blanca, tallada a trossos.
  3. Barregeu-ho amb una espàtula, perquè la xocolata es fongui i doni cremositat a l’arròs.
  4. Ràpidament, poseu l’arròs en un bol i deixeu-lo reposar 10 min a la nevera.
  5. Serviu l’arròs, juntament amb la crema que us haurà quedat, en un plat fondo.
  6. Afegiu-hi una petita quantitat de sucre morè i cremeu la superfície amb un bufador. Serviu de seguida aquestes postres castellanes, amb un toc diferent.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: