Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Poseu en el got la llet, l'arròs, la pell de llimona, de taronja i la canyella.
  2. Programeu 45 min a 90 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi el sucre i la mantega i torneu a programar 10 min, 90º, velocitat 1.
  4. Aboqueu la mescla en una safata, retireu les pells de llimona i taronja i el pal de canyella i deixeu-ho refredar.
  5. Serviu-ho empolsat amb canyella en pols.

Consell:

Si us agrada més cremós, substituïu 400 g de llet per 400 g de llet evaporada. Si, per contra, us agrada més clar, poseu 160 g d'arròs en lloc de 200 g, o afegiu-hi una mica més de llet al final i barregeu-ho amb l'espàtula.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: