Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la cansalada, poseu-la amb una bossa al buit amb un raig d'oli i coeu-la 12 h a 78 ºC.
  2. Poseu el Torró d'Agramunt en una olla amb una mica de brou, deixeu-lo que es vagi coent i quan estigui una mica desfet tritureu-lo.
  3. Per una altra banda, poseu la ceba, tallada molt petita, a la paella. Quan estigui ben daurada, tireu-hi l'arròs i cobriu-lo una vegada amb el brou. Quan l'arròs ho hagi absorbit, cobriu-lo per segona vegada amb la barreja que heu obtingut amb el Torró d'Agramunt i el brou.
  4. Talleu la poma a quadrats.
  5. Marqueu la gamba a la planxa, vigilant que no quedi massa cuita.
  6. Munteu el plat i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: