Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 15 minuts. El coleu i reserveu.
  3. Talleu les verdures a tires primes.
  4. Barregeu les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la mostassa i la salsa de soja.
  5. Coeu les verdures al forn a 180 ºC durant 40 minuts.
  6. Piqueu les olives, els cogombrets i els tomàquets secs. Els barregeu amb les tàperes.
  7. Barregeu l’arròs cuit amb les verdures.
  8. En un plat disposeu una base d’arròs amb verdures, els talls de bacallà esqueixat per sobre i finalment disposeu la picada d’olives per sobre i serviu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: