Preparació
- Per a la glaça de fruites del bosc: poseu les fruites del bosc en un cassó amb la nou de mantega i la mel. Deixeu-ho coure, tapeu-ho i deixeu-ho reposar. Coleu-ho i passeu les fruites vermelles pel colador xinès, doneu-hi un altre bull, coleu-ho i deixeu-ho reduir fins a aconseguir una textura de glaça.
- Per al sofregit de ceps i ànec: ofegueu la ceba amb l’oli fins que gairebé es caramel·litzi. Elimineu-ne l’excés d’oli i incorporeu-hi l’all i el tomàquet fregit. Afegiu-hi els ceps i el xerès. Deixeu evaporar l’alcohol, incorporeu-hi el confit i deixeu que els sabors s’integrin.
- Per a la crema de foie-gras: ofegueu l’escalunya amb la mantega, afegiu-hi el semicuit i deixeu-lo fondre. Mulleu-ho amb el brou i la nata, feu que arrenqui el bull, abaixeu el foc i tritureu-ho. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i reserveu-ho en un biberó.
- Per a la decoració: marqueu el magret d’ànec en un paella i feu-lo a talls d’1,5 cm.
- Salteu les fruites del bosc amb 2 cullerades de mantega i 1 cullerada de mel.
- Salteu els ceps lleugerament i afegiu-hi 4 cullerades de brou. Salpebreu-ho.
- Per a l’arròs: poseu oli d’oliva en una paella i nacreu l'arròs. Afegiu-hi el sofregit, mulleu-ho amb el brou i coeu-ho 16 min (6 min a foc fort, 7 min a foc lent i els últims 3 min a foc fort). Quan faltin 3 min per acabar la cocció, vestiu-ho amb els elements de la decoració. Acabeu-ho amb uns punts de crema de foie-gras i les branquetes de romaní.