Preparació
- Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 10 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Talleu la ceba a mitges llunes; la col kale, a tires fines, i les pastanagues, a bastons.
- En un wok disposeu un rajolí d’oli d’oliva i salteu-hi les verdures durant 5 minuts.
- Amb l’ajuda d’una batedora tritureu 150 ml d’oli d’oliva amb 15 g de formatge parmesà, 100 g de pinyons, 1 gra d’all i un manat d’alfàbrega fins a obtenir el pesto.
- En una paella poseu el pesto i afegiu-hi l’arròs. Barregeu-ho tot bé durant un parell de minuts.
- En un plat disposeu una base d’arròs al pesto i el saltat de verdures a sobre.
- Saleu-ho lleugerament amb Escates de Sal Nomen.
- Decoreu-ho amb uns festucs picats per sobre i un rajolí d’oli d’oliva.