Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la tonyina a daus.
  2. Macereu els daus de tonyina amb l’all i el gingebre picat, la soja, l’oli i la llima. Deixeu macerar a la nevera durant 30 minuts.
  3. Amb l’ajuda d’un pelador o un aparell especial feu tires amb el carbassó i la pastanaga.
  4. Salteu les tires de verdures en un wok amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu.
  5. Salteu els daus de tonyina i reserveu.
  6. Coeu els vasets d’arròs 1 minut al microones.
  7. Emplateu disposant una base d’arròs, els daus de tonyina a sobre i acabeu amb les tires de verdures per sobre.
  8. Decoreu amb una mica de ratlladura de llima per sobre i un toc de pebre vermell dolç i serviu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: