Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure per separat l'arròs basmati i l'arròs salvatge, en aigua salada abundant, segons la informació del fabricant. Coleu-lo i refresqueu-lo sota l'aigua de l'aixeta.
  2. Escaldeu els pèsols en aigua salada, uns 30 s, i poseu-los en aigua gelada. 
  3. Peleu i elimineu les llavors dels tomàquets i talleu-los a daus.
  4. Peleu la ceba i piqueu-la.
  5. Netegeu el porro i piqueu-lo finalment. 
  6. Renteu els raves i talleu-los molt fins, amb una mandolina. 
  7. Barregeu els arrossos amb els pèsols, la ceba, el porro i el tomàquet, triturat. 
  8. Salpebreu-lo i amaniu-ho amb el suc de llimona i l'oli d'oliva. Afegiu-hi les raves i unes fulletes de menta fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: