Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu el conill salpebrat en una cassola amb oli.
  2. Quan estigui daurat per fora, afegiu-hi la ceba, els pebrots i l’all picats, i deixeu-ho ofegar.
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ne evaporar l’aigua.
  4. Netegeu les carxofes de les fulles dures fins que quedi el cor blanc.
  5. Talleu-los en sis grills i elimineu-ne els pèls de l’interior. Afegiu-los al sofregit.
  6. Hidrateu les nyores, rasqueu-ne la polpa amb una cullera i afegiu-la a la cassola, remeneu-ho una mica i, tot seguit, afegiu-hi l’arròs.
  7. Remeneu-ho perquè l’arròs s’amari del sofregit, afegiu-hi el vi i deixeu-ne evaporar l’alcohol.
  8. Afegiu-hi el brou, la farigola i el romaní. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure 15 min. Rectifiqueu-ho de sal.
  9. Deixeu-ho reposar 2 o 3 min més i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: