Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Primer, en una olla amb aigua freda poseu-hi tota la carn i els fesols, que la nit anterior haureu deixat en remull.
  2. Després, per donar més gust al brou, afegiu-hi un parell de pastanagues i una fulla d'api i deixeu-ho coure durant unes dues hores.
  3. Tot seguit, prepareu un sofregit amb una mica de ceba i tomàquet i afegiu-hi la col trossejada.
  4. Finalment, incorporeu el sofregit a l'olla del brou, tireu-hi l'arròs, afegiu-hi el safrà i deixeu-ho coure tot durant uns 17 min. Rectifiqueu-ho de sal i emplateu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: