Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els cors de carxofa en sis parts o en vuit, depenent de la mida.
  2. En una cassola, daureu-los amb un xic d’oli. Quan agafin color, afegiu-hi l’all picat, el pernil ibèric i el bitxo sencer i daureu-ho.
  3. Afegiu-hi el tomàquet triturat i deixeu-lo reduir. Aboqueu-hi l’arròs i deixeu-lo coure uns instants amb el sofregit. Mulleu-ho amb el fons de pollastre, salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 15 min al foc i 5 min al forn, a 220 ºC (si ho preferiu, el podeu coure uns 18 min al foc i no passar-lo pel forn).
  4. Un cop cuit, deixeu-lo reposar 2 min tapat i ja el podeu servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: