Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els alls tendres i el porro a trossets petits.
  2. En una cassola poseu un rajolí d’oli d’oliva i sofregiu-hi les verdures. Saleu-ho lleugerament.
  3. Afegiu-hi l’arròs i coeu tot junt durant uns minuts.
  4. Mentrestant, escalfeu el caldo de verdures.
  5. Afegiu-hi el caldo de verdures a poc a poc i aneu-ho remenant de tant en tant. Coeu-ho durant uns 10 minuts.
  6. Afegiu-hi els pèsols i el caldo necessari fins que el gra quedi cuit. Aneu-ho remenant durant la cocció.
  7. Afegiu-hi el parmesà ratllat i coeu-ho durant un minut.
  8. Serviu l’arròs amb uns encenalls parmesà per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: