Preparació
- Netegeu la sèpia, enrotlleu-la i congeleu-la. Amb un ganivet, talleu-la a la juliana, ben fina, passeu-la per aigua i reserveu-la. Agafeu la ceba, peleu-la, piqueu-la ben petita i sofregiu-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva verge extra i un raig de vermut de Falset.
- Quan l'alcohol s’hagi evaporat, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo coure com si fos un risotto, aneu-hi abocant el brou de peix ben calent i remeneu-lo per tal que l'arròs quedi cremós. Quan passin uns 10-15 min, tasteu-lo i rectifiqueu-lo de sal i pebre al gust. A continuació, feu un allioli i barregeu-lo amb la sobrassada.
- Finalment, salteu la juliana de sèpia en una paella amb una mica d'oli, sal i pebre. Decoreu el plat amb una pinzellada de tinta de calamar, i poseu-li al damunt l'arròs i les tallarines de sèpia.