Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou, rostiu les carcasses al forn juntament amb una ceba, la pastanaga i el porro, nets i tallats. Quan les carcasses siguin rosses, poseu-les amb la verdura en una olla cobertes d'aigua freda i deixeu-ho bullir.
  2. Llenceu el greix de la plàtera i poseu-la al foc. Desglaceu-ho amb el vi ranci. Afegiu-ho a l'olla i deixeu bullir el brou un 2 hs.
  3. Netegeu els moixernons amb aigua freda (si són grans, partiu-los), traieu les primeres fulles de les carxofes i talleu-les en quatre trossos.
  4. En una cassola, ofegueu la ceba pelada i trinxada amb la mantega. A mitja cocció, incorporeu-hi els moixernons i les carxofes. Remeneu-ho i afegiu-hi l'arròs. Deixeu-ho rossejar 1 min i afegiu-hi el vi. Quan s'hagi tornat a reduir, poseu-hi el brou i remeneu-ho. Quan l'arròs sigui cuit, traieu-lo del foc i afegiu-hi el formatge i el julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: