Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu el cos dels caps dels escamarlans. Reserveu els cossos al congelador. Poseu els caps d’escamarlà, la morralla, mitja ceba, el porro i el fonoll en una olla, cobriu-ho d’aigua i feu-ho bullir 20 min. Coleu el brou i reserveu-lo. Reserveu els caps d’escamarlans. 
  2. Per a l’arròs: sofregiu en una cassola l’altra mitja ceba i l’all, tot tallat ben petit. Quan ja sigui ben ros, afegiu-hi el puré de tomàquet i continueu-ho sofregint a foc suau. Al cap d’uns minuts, incorporeu-hi les trompetes netes i lleugerament tallades i l’arròs, feu-hi quatre voltes i comenceu a mullar aquest futur arròs amb el brou bullint. Aneu-hi afegint brou de mica en mica tot remenant, fins que l’arròs quedi gairebé cuit. Aquesta operació trigarà uns 16-17 min. 
  3. Recupereu els cossos dels escamarlans un xic congelats i peleu-los (si no els congeléssiu costarien de pelar). Salteu-los en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pols de sal. Enforneu els caps 2 min. Un cop tingueu l’arròs cuit, afegiu-hi un raig d’oli bo i remenant. Rectifiqueu-ho de sal. Serviu-ho al plat i, a sobre, poseu-hi els cossos i els caps d’escamarlà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: