Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els crancs en tres aigües per retirar el llot que puguin portar. Trieu els més petits (la meitat dels que hàgiu comprat). A continuació, salteu-los a foc viu dins una olla amb una mica d’oli i, quan veieu que són ben rossos, aparteu l’olla del foc i aixafeu els crancs amb la massa del morter.
  2. Torneu a posar l’olla al foc i afegiu-hi els 2 l d’aigua. Deixeu-ho bullir 15 min a foc viu i coleu-ne el brou.
  3. Sofregiu la ceba en una cassola amb un raig d’oli. A mitja cocció, afegiu-hi l’all, el tomàquet i la sípia. Acabeu el sofregit a foc suau. Afegiu-hi els crancs més grossos i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
  4. Tot seguit, tireu-hi l’arròs i remeneu-ho lleugerament (si voleu que us quedi un arròs cremós, remeneu-lo de tant en tant, així s’allibera el midó més fàcilment). Mulleu-ho amb el brou de crancs (tres volums de brou per cada volum d’arròs). Deixeu-ho coure a foc viu uns 15 min. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho reposar un parell de minuts fora del foc.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: