Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, foneu el greix d'ànec i daureu-hi els bolets (ben nets).
  2. Fregiu-hi l'arròs i remeneu-lo una mica.
  3. Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec, sense greix i esqueixades.
  4. Afegiu-hi el brou i un polsim de sal, i deixeu-ho coure 18 min.
  5. A l'últim minut, poseu una paella al foc i coeu-hi les escalopes de foie, 30 s per banda.
  6. Col·loqueu les escalopes d'ànec damunt de l'arròs.
  7. Serviu-lo.

El consell

  1. Per a aquesta recepta, feu servir l'arròs bomba Nomen. La capacitat d'absorció i el gra que no es cova el fan ideal tant per a paelles com per a arrossos caldosos o al forn.
  2. Perquè l'arròs sigui caldós, podeu posar 2,5 vegades la mida de brou per cada mida d'arròs. I, perquè quedi gustós, podeu fer el brou amb les carcasses d'ànec rostides.
  3. Abans de tallar el foie-gras, poseu el ganivet una estona en aigua molt calenta.
  4. Aprofiteu el greix de l'ànec per daurar els bolets: quedaran molt més gustosos.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: