Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba i el bitxo tallat ben petit amb l’oli fins que n’obtingueu una confitura. A continuació afegiu al sofregit els calamars de llauna tallats a rodanxes.
  2. Escaldeu amb el brou de pollastre les crestes de gall confitades per treure’n tot el greix.
  3. Tireu l’arròs al sofregit perquè es dauri i a continuació tireu-hi el brou de pollastre calent, el que us haurà quedat després d’escaldar les crestes. Deixeu-ho coure.
  4. Trieu les fulles més verdes de l'escarola i fregiu-les, han de quedar cruixents. Tritureu amb el túrmix les avellanes amb l'oli d'oliva.
  5. Muntatge: feu una muntanyeta amb tres cullerades d’arròs. Col·loqueu-hi les crestes i l’escarola. Al voltant dibuixeu-hi un cordó amb l’oli d’avellanes.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: