Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba i el bitxo tallat ben petit amb l’oli fins que n’obtingueu una confitura. A continuació afegiu al sofregit els calamars de llauna tallats a rodanxes.
  2. Escaldeu amb el brou de pollastre les crestes de gall confitades per treure’n tot el greix.
  3. Tireu l’arròs al sofregit perquè es dauri i a continuació tireu-hi el brou de pollastre calent, el que us haurà quedat després d’escaldar les crestes. Deixeu-ho coure.
  4. Trieu les fulles més verdes de l'escarola i fregiu-les, han de quedar cruixents. Tritureu amb el túrmix les avellanes amb l'oli d'oliva.
  5. Muntatge: feu una muntanyeta amb tres cullerades d’arròs. Col·loqueu-hi les crestes i l’escarola. Al voltant dibuixeu-hi un cordó amb l’oli d’avellanes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: