Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’arròs: bulliu l’arròs integral 25-30 min. Penseu que l'arròs integral s'ha de coure més estona que el blanc. Coleu-lo i refredeu-lo amb aigua freda.
  2. En una paella amb un raig d’oli de sèsam, salteu l’all, el gingebre, la part blanca de la ceba tendra, el fonoll i el xili, tallat a rodanxes i sense llavors.
  3. Afegiu-hi l’arròs i salteu-ho uns instants. Després, afegiu-hi un raig de salsa de soja i coeu-ho 1 min més.
  4. Afegiu-hi l’ou batut al centre i remeneuho amb força, perquè s’integri amb l’arròs i quedi cuit. Afegiu-hi el cabdell d’enciam tallat a la juliana i retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  5. Muntatge: en un plat, poseu l’arròs i acabeu-ho amb el coriandre i l’alfàbrega picats, i una mica de la part verda de la ceba tendra per sobre. Ratlleu-hi pela de llima pel damunt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: