Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La 'suihanki' és una olla elèctrica per coure l'arròs oriental: us anirà d'allò més bé!

Preparació

  1. Coeu l’arròs a la manera oriental: primer de tot, renteu-lo bé, fins que l’aigua surti ben neta.
  2. En un cassó, poseu l’arròs i l’aigua: poseu un 20% més d’aigua que d’arròs, és a dir, per 350 g d’arròs poseu 420 ml d’aigua.
  3. Tapeu el cassó amb paper d’alumini i deixeu l’arròs 10 min, perquè absorbeixi l’aigua. Poseu el foc fort i, quan l’aigua arrenqui el bull, abaixeu-lo i tapeu el cassó, sense treure el paper d’alumini. Coeu-ho 2 min.
  4. Apagueu el foc i deixeu-ho 20 min, tapat.
  5. En una paella amb un rajolí d’oli, salteu els espàrrecs, tallats per la meitat, fins que estiguin tendres. Afegiu-hi les gambes i coeu-les 1 min. Ratlleu-hi una mica de gingebre fresc per sobre i retireu-ho de la paella.
  6. Muntatge: en un plat o en un bol, poseu l’arròs i afegiu-hi la salsa teriyaki i el saltat de gambes i espàrrecs pel damunt. Empolseu-ho amb el sèsam negre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: