Preparació
- Netegeu la sèpia i guardeu-ne el fetge. Talleu-la a daus. Talleu també el conill a trossos petits.
- Poseu un raig d’oli en una cassola de ferro colat. Salpebreu els escamarlans i salteu-los a la cassola. Reserveu-ho.
- A la mateixa cassola, enrossiu tots els trossos de conill. Quan sigui ben ros, afegiu-hi la sèpia perquè es cogui lentament. Incorporeu-hi les salsitxes i deixeu que el conjunt agafi color.
- Afegiu-hi els fredolics nets i tallats per la meitat si són grossos; el fetge de la sèpia tallat a daus petits i els alls pelats i laminats.
- Poseu-hi l’arròs, doneu-li un tomb, i deixeu-lo rossejar 1 min. Poseu-hi el brou bullent i deixeu-ho coure uns 15 min, aproximadament. Quan faltin un parell de minuts, afegiu-hi els escamarlans. Apagueu el foc i deixeu reposar la cassola tapada els 3-4 min que li faltaran.