Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba, l'all, el pebrot de romesco i el tomàquet de penjar fins que quedi ben dauradet i reduït.
  2. Nacreu l'arròs amb aquest sofregit, afegiu-hi el fumet i coeu-ho a foc mitjà durant 10 min.
  3. Incorporeu-hi els pèsols, el bacallà i la botifarra negra, i coeu-ho 5 min.
  4. Rectifiqueu-ho de sal i de pebre al gust i lligueu tot l'arròs amb la mantega.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: