Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carn a daus regulars.
  2. Piqueu la ceba i els alls ben menuts.
  3. Ratlleu els tomàquets.
  4. Peleu i talleu les carxofes a quarts.
  5. Dins d'una cassola, escalfeu un raig d'oli d'oliva i daureu la carn. Quan estigui ben rossa, retireu-la i coeu la ceba i els alls amb l'oli sobrer i la fulla de llorer.
  6. Quan la ceba sigui ben daurada, afegiu-hi el tomàquet i seguiu la cocció fins que el tomàquet quedi ben confitat. Incorporeu les carxofes al sofregit i remeneu-ho.
  7. Retorneu la carn a la cassola, afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  8. Incorporeu-hi l'arròs i el brou ben calent. Deixeu-ho cuinar 18 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: