Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els llagostins i la sípia a daus. 
  2. Poseu una paella al foc, amb oli. Quan estigui calent, afegiu-hi la sípia i els llagostins, i sofregiu-ho lentament.
  3. Afegiu-hi l'all picat, el tomàquet i el pebre. Sofregiu-ho i cobriu-ho amb el brou.
  4. Poseu-hi la tinta de calamar, el safrà i la sal. Deixeu-ho bullir 5 min. 
  5. Escampeu l'arròs per tota la paella.
  6. Deixeu-ho coure 20 min. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: