Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb oli sofregiu la costella, el pollastre i les salsitxes, tot salat, i reserveu-ho.
  2. A la mateixa cassola sofregiu els calamars, les gambes i els escamarlans. Reserveu les gambes i els escamarlans, i deixeu els calamars a la cassola.
  3. Afegiu-hi el sofregit, i uns minuts després, tota la carn i, finalment, l'arròs.
  4. Remeneu-ho, afegiu-hi el caldo o fumet i deixeu-ho coure uns 18 min.
  5. Una estona abans d’acabar, afegiu-hi les gambes, els escamarlans i els musclos.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: