Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola de ferro colat. En aquest sofregit guiseu la sípia sense pell, neta i tallada a làmines o quadradets.
  2. Un cop ben estofada, afegiu-hi el fumet i l’arròs, tenint en compte que la proporció és de 3 x 1 d’arròs i que el temps de cocció és de 12 min.
  3. A part, salteu la sipioneta, els siurenys i els espàrrecs amb all i julivert. Poseu l’arròs com a base i col·loqueu la sipioneta, els siurenys i els espàrrecs saltats al damunt com a acompanyament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: