Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu a daus la sípia i separeu les bosses de la tinta.
  2. Talleu a daus els pebrots i reserveu-ho.
  3. Prepareu una picada d'alls i rebenteu les bosses de tinta barrejant-la amb els alls.
  4. Poseu la paella a foc viu amb l'oli i, quan estigui ben calent, tireu-hi la ceba tallada molt fina.
  5. En el moment que es vegi enrossida, afegiu-hi el pebrot i la sípia.
  6. Més tard, afegiu-hi els tomàquets tallats molt fins i una cullerada de brou de peix.
  7. Quan el sofregit estigui fet, tireu-hi l'arròs i remeneu-ho un parell de minuts.
  8. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i afegiu-hi la sal, la picada d'alls amb la tinta, els llagostins del delta de l'Ebre i les cloïsses.
    Coeu l'arròs a foc fort, remenant-ho, 10 min.
  9. Posteriorment, abaixeu el foc, espereu 5-6 min i ja estarà a punt per servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: