Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: en una olla amb l’oli, ofegueu les verdures. Afegiu-hi les espines i ofegueu-ho 1-2 min més.
  2. Aromatitzeu-ho amb les espècies i el fonoll, cobriu-ho amb aigua i deixeu que arrenqui el bull; escumeu-ho. Deixeu-ho coure a foc suau, 10 min, i afegiu-hi les rodanxes de congre, salades. Coeu-ho 5 min més i apagueu el foc.
  3. Deixeu-ho reposar 5 min i treieu-ne les peces de congre. Si voleu, traieu-ne la pell i desespineu-les. Reserveu-ho.
  4. En una cassola, foneu la mantega. Afegiu-hi l’all i deixeu-lo ofegar 30 s, fins que desprengui aroma. Afegiu-hi la ceba, saleu-ho i deixeu-ho ofegar fins que la ceba sigui ben tova. Afegiu-hi l’ametlla i deixeu-la daurar uns 2-3 min. Reserveu-ho.
  5. Uns 15 min abans de servir-ho, escalfeu el sofregit i afegiu-hi l’arròs. Deixeu que s’impregni del sofregit tot remenant-ho, a foc mitjà, 1-2 min. Empolseu-ho amb el julivert i, si voleu, afegiu-hi més comí i cúrcuma.
  6. Mulleu-ho amb el brou, afegiu-hi el llorer i deixeu que arrenqui el bull. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt suau, 10 min.
  7. Poseu el peix a sobre de l’arròs, tapeu-ho i deixeu-ho 2-3 min, fins que l’arròs sigui cuit i s’hagi begut el brou.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: